Η NetBet.gr προσφέρει 100 φανέλες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, καθώς και 100 συνολικά εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της Ομάδας!

Ως Μέγας Χορηγός του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ δίνουμε την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους παίκτες της @netbet_gr να διεκδικήσουν συνολικά την φετινή αγωνιστική σεζόν 100 Επίσημες φανέλες καθώς και 100 συνολικά εισιτήρια στους εντός έδρας αγώνες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!

1.) Δεν απαιτείται ουδεμία κατάθεση ή/και παικτική δραστηριότητα στις σελίδες μας.

2.) Όσοι παίκτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να (Α.) Ακολουθήσουν την επίσημη σελίδα της NetBet.gr στο Instagram www.instagram.com/netbet_gr και να (Β.) κάνουνε Like στο αντίστοιχο ποστ που επικοινωνεί τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

3.) Ο Λογαριασμός του Παίκτη στη NetBet.gr θα πρέπει να είναι πλήρως ταυτοποιημένος.

4.) Ο εγγεγραμμένος και Ταυτοποιημένος Παίκτης θα πρέπει να αποστείλει email στην διεύθυνση [email protected] ώστε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό

5.) Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Παίκτες που διαμένουν στον Δήμο Περιστερίου.

6.) Η εταιρία μας δύναται να δημοσιεύει φωτογραφίες των νικητών κατα την παράδοση των επάθλων τους.

7.) Οι νικητές θα λαμβάνουν τις φανέλες/εισιτήρια στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ με την επίδειξη του αντίστοιχου κωδικού που θα επικοινωνηθεί μαζί τους.

8.) Η απόδοση των επάθλων στους νικητές βρίσκεται στην απολύτως διακριτική ευχέρεια της NetBet.gr, δίχως να απαιτείται ουδεμία κλήρωση.

***Πλήρεις Όροι και Συνθήκες του συγκεκριμένου διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένοι στην σελίδα της ΝetBet.***

IMG 5042 Αντιγραφή