Την τελευταία συγκέντρωση της χρονιάς πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου.

Η προπόνηση έδωσε τη θέση της στη διασκέδαση καθώς για μια ώρα οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, που είχε πειράγματα, αστεία, όμορφες μικρές στιγμές.

O Χαβιέρ Ούμπιντες επέλεξε λόγω χάρη να φορέσει γάντια τερματοφύλακα για να «γεμίσει» την εστία, το ίδιο και από την άλλη πλευρά της εστίας έκανε  ο Νίκος Λαζαρίδης μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι κρέμασε πια τα παπούτσια του. Και φόρεσε γάντια ζητώντας συμβουλές από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ που έβλεπε το δίτερμα αν παίρνει καλές τοποθετήσεις!.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο με τα «φαρμακερά» του σουτ μας «υπενθύμισε» γιατί υπήρξε τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Οι φυσικοθεραπευτές Νίκος Ζαφειρόπουλος και Λευτέρης Γαϊτάνος  προσπάθησαν από την πλευρά τους να μας πείσουν ότι κάποτε έπαιζαν και οι ίδιοι μπάλα αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν.

Η τελευταία συνάντηση εντός του αγωνιστικού χώρου ολοκληρώθηκε με τις αναμνηστικές φωτογραφίες και τον γιο του Γιάννη Κοντοέ να κερδίζει με το σπαθί του μια θέση σε πρώτο πλάνο.

Αμέσως μετά, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο με τις ευχές για «καλό καλοκαίρι» και «καλή ξεκούραση» που είναι απαραίτητη για τον οργανισμό ενός αθλητή να κυριαρχούν από καρδιάς!

7894

 

8765488

18425885

18449803 1