Ολοκληρώθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18.15.


Αμέσως μετά ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Μάντσον, Οριόλ, Γιαννούλη, Μπουσουλάτζιτς, Καρασαλίδη, Ούμπιντες, Χατζηϊσαία, Μανούσο, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ρισβάνη, Βασιλακάκη, Κυριακίδη, Βασιλείου.
Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Τα εισιτήρια

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (ημέρα του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει στις 11.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.
Από τις 16.15 θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια στις Θύρες 4, 7 για τους φιλάθλους μας και στη Θύρα 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.


*Ο Ατρόμητος Κ17 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League U17 θα υποδεχθεί αύριο τον Απόλλωνα στο γήπεδο του Ήφαιστου (11.30).