Την αποστολή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πλατανιά ανακοίνωσε ο προπονητής μας Ρικάρντο Σα Πίντο.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Ντάουντα, Λημνιός, Κιβρακίδης, Κυριακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Νάτσος, Μπάγκα, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιντες, Βασιλείου, Ντιγκινί, Μπρίτο, Τσατσόπουλος.

Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Γκουγκούδης, Πλατέλλας, Παπαδόπουλος, Παντελιάδης θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμήσουμε για την πολύ μεγάλη προσφορά και την συμβολή τους στις επιτυχίες του Ατρόμητου της σύγχρονης εποχής, τον Εδουάρδο Μπρίτο και τον Νίκο Λαζαρίδη. Την απονομή θα κάνει ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα τιμήσει τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα μας. Την απονομή θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός.