Οι επιλογές του προπονητή μας, Λεωνίδα Βόκολου, για το ταξίδι στην Αγγλία και τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ντέρμπι Κάουντι.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό μας κέντρο στο Μαζαράκη.

Η ομάδα μας θα πετάξει για το Λονδίνο το πρωί της Πέμπτης (31/7) και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Ντέρμπι, όπου θα κάνει προπονήσεις τόσο το απόγευμα της ίδιας μέρας, όσο και την Παρασκευή (1/8).

Υπενθυμίζεται ότι η φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (2/8) στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σαρακινλής, Κίνι, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Τσακμάκης, Σταματούλας, Ούρονεν, Παπαδόπουλος, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Μίχορλ, Παλμεζάνο, Κοπανίδης, Μπάκου, Φαν Βέερτ, Βρακάς, Μπάτος, Τζοβάρας, Τσαντίλας.

Εκτός επιλογών έμειναν οι Σωτήρης Τσιλούλης (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και Ντένζελ Γιουμπιτάνα (διάστρεμμα), που αναμένεται όμως να είναι διαθέσιμοι στα επόμενα φιλικά.