Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League με την Ντουνάισκα Στρέντα στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

squad list atr dac

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

*Νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη τύπου πριν από το ευρωπαϊκό ματς με τη συμμετοχή του προπονητή μας, Γιάννη Αναστασίου και του Γιώργου Μανούσου.

press co atr dac

«Πρόκειται για ένα ματς πιο δύσκολο από το πρώτο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι, να μην χαλαρώσουμε σε καμία στιγμή», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μανούσος πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αν ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή, τότε είμαι πολύ αισιόδοξος για τις πιθανότητες της πρόκρισής μας».