Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Περιστέρι.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κιβρακίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

list atro legia

Στην προπόνηση εμψύχωσαν την ομάδα μας περίπου 200 φίλαθλοι ενώ μετά την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

*Νωρίτερα το απόγευμα πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη τύπου πριν από το ευρωπαϊκό ματς με τη συμμετοχή του προπονητή μας, Γιάννη Αναστασίου και του Αλέξανδρου Κατράνη.

68751859 2481010215254327 8796766065058119680 n

Γιάννης Αναστασίου: «Δεύτερο ματς απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα που μας έβαλε δύσκολα στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς επιθετικά δεν τους βάλαμε. Θέλει προσοχή, είναι πολύ πονηρό ματς το 0-0 σε εκτός έδρας. Η Λέγκια δεν έχει δεχθεί γκολ αμυντικά στην Ευρώπη, οπότε πρέπει τις παραμικρές ευκαιρίες να τις εκμεταλλευθούμε. Λόγω της ζέστης για καμία ομάδα δεν θα είναι εύκολο. Οι μονομαχίες θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του παιχνιδιού».

Αλέξανδρος Κατράνης: «Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να τους δημιουργήσουμε θέματα και τις ευκαιρίες. Θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν. Θα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης».