Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (6/12, 15:00) που θα διεξαχθεί στο προπονητικό του Ρέντη.

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (6/12, 15:00) που θα διεξαχθεί στο προπονητικό του Ρέντη.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Αθανασίου, Σταματούλας, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Πομόνης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Έρλινγκμαρκ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Εκτός έμεινε ο Ντάνι Σουάρεθ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και ο Ουαζντί Κεσχρίντα, που μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Τυνησίας.