Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (8/4, 17:00) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική των playouts της Super League.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (8/4, 17:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Κωτσόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόριν Ροτάριου, που στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε πόνους στην κοιλιά και έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Ιατρικό Κέντρο. Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και τη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε, πήρε σήμερα εξιτήριο και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή μας, Κρις Κόλμαν, για το ματς κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου.