Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αυριανή (21/8, 19:30, Novasports 3) φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής της ομάδας μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό.

Την αποστολή στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Δήμος, Βασιλαντωνόπουλος, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Οικονομίδης, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης,, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Όσοι δεν είναι στην αποστολή, θα προπονηθούν με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργο Πήδουλα, μεταξύ των οποίων και οι Λούκας Γκαλβάο, Χάρης Χαρίσης που συνεχίζουν τη δουλειά για την επιστροφή τους.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο. Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν σχετικής εισήγησης από την ΕΛ.ΑΣ., οι φίλαθλοί μας παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την Κάρτα Διαρκείας, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού και την Ταυτότητά τους, ενώ προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός έξω από τις θύρες του γηπέδου, θα παρακολούσαμε για την έγκαιρη προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Σχετικά με τους ανήλικους φιλάθλους μας: Για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

* Ειδικά για την αυριανή αναμέτρηση, θα ανοίξουν μόνο οι θύρες 3,4 και 7, ενώ όσοι έχουν προμηθευθεί Εισιτήρια Διαρκείας για τη θύρα 2, θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη θύρα 4.

* Η Διαχείριση Εισιτηρίων θα είναι ανοιχτά κι αύριο (21/8) από τις 14:00 προκειμένου να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους μας. Ο φίλοι της ομάδας μας μπορούν κι αύριο να κλείσουν τη θέση τους για τη νέα σεζόν κι όσοι έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριό τους, θα μπορούν να παραλάβουν τις Κάρτες Διαρκείας τους. Σε ισχύ η προσφορά, με την αγορά ενός Εισιτηρίου Διαρκείας, ΔΩΡΟ η νέα φανέλα του Ατρόμητου από την Capelli Sport, που κοσμεί το Atromitos Store.

* Εκπρόσωποι του Τύπου και φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τη φιλική αναμέτρηση θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε το πιστοποιητικό νόησης τους τελευταίους έξι μήνες, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Άπαντες θα περνούν από έλεγχο πιστοποιητικών και έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Εφόσον δεν έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, δεν θα είναι δυνατόν να τους επιτραπεί η είσοδος.