Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (28/1, 17:30) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός έμειναν ο Καμαρά λόγω των υποχρέωσεών του με την εθνική Γουινέας, ο Κεσχρίντα που επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα, ο Φριντζόνσον που ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει, ο Ιμερέκοφ που έχει χτύπημα στο μετατάρσιο από το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο τιμωρημένος Γιουμπιτάνα. Κανονικά προπονείται και ο Γιώργος Τζοβάρας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του.