Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Κηφισιά στο Πειριστέρι.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά (20/4, 19:30) στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα που πλέον προπονείται κανονικά, αλλά στην αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από ίωση, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ που επίσης είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση, ο Γιώργος Τζοβάρας που έχει σύσπαση στον προσαγωγό και ο Ουαζντί Κεσχρίντα λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής στο πλαίσιο του ροτέισον που εφαρμόζει ο προπονητής μας, Σάσα Ίλιτς, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας των Playouts.