Ίσως μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει είναι να ταξιδέψει με την ομάδα που υποστηρίζει και αγαπά στις ευρωπαϊκές προκλήσεις της.

Για μια ακόμα χρονιά ο Ατρόμητος έδωσε τη δυνατότητα σε δυο φιλάθλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζί της με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τη Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία. Μάλιστα τόσο η εμπειρία όσο και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό αφού ο Ατρόμητος επικράτησε της αντιπάλου του με 2-1 κάνοντας ακόμα ένα ευρωπαϊκό διπλό.

Οι τυχεροί της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο event του κολυμβητηρίου ήταν ο Αλέξιος Σπανός κι ο Γιώργος Μητρόπουλος. Δύο άνθρωποι διαφορετικοί αλλά με κοινή τους συνισταμένη την αγάπη τους για τον Ατρόμητο.

Ένας ποδοσφαιρόφιλος που αγάπησε τον Ατρόμητο

Ο Αλέξιος Σπανός (απλή συνωνυμία με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ), παρακολουθεί τον Ατρόμητο από το 2009. Κι αυτό διότι το 2008 μετακόμισε στο Περιστέρι και πολύ γρήγορα ένιωσε ένα δέσιμο με την ομάδα της περιοχής του. “Είμαι από το 2008 στο Περιστέρι και αγαπώ την ομάδα της γειτονιάς μου. Ο Ατρόμητος συνδυάζει μια πολύ καλή πορεία όλα αυτά τα χρόνια με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οπότε τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια παίρνω διαρκείας γιατί χαίρομαι και το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα αλλά και το περιβάλλον στο γήπεδό μας” μας είπε την ώρα που το αεροπλάνο διέσχιζε τα Βαλκάνια με προορισμό τη Σλοβακία.

Ένας γνήσιος Ατρόμητος από γεννησιμιού του

Από την άλλη ο Γιώργος Μητρόπουλος είναι αυτό που λέμε γέννημα θρέμμα Ατρόμητος, γνήσιος. Γεννηθείς το 1961, έπαιξε σε ηλικία 13 ετών στους ερασιτέχνες του Ατρόμητου για να μεταπηδήσει στην Άμιλλα Περιστερίου. Σαν φίλαθλος πλέον στα 19 του χρόνια (το 1980) άρχισε να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα από το γήπεδο. “Από το 1980 δεν έχω χάσει παιχνίδι του Ατρόμητου στο Περιστέρι, εκτός από δύο χρόνια το 1984 και το 1985 που δούλευα στην Αίγυπτο. Κι επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και φτιάχνω τον Ατρόμητο έχω πάει και στο 60% των εκτός έδρας αγώνων. Δεν έχει παίξει ποτέ χωρίς εμένα η ομάδα. Διαρκείας έχω από το 1987, είχα κι όταν η ομάδα ήταν στη Β’ και στη Γ’ Εθνική.”

Ο Αλέξιος (αριστερά) κι ο Γιώργος (δεξιά) ήταν οι δύο τυχεροί οι οποίοι κληρώθηκαν από τα χέρια του Ρισβάνη και του Κιβρακίδη. Η χαρά που πήραν δεν περιγράφεται, αλλά εκείνοι μας την περιέγραψαν με μοναδικό τρόπο.

“Ένα ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και μάλιστα για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα. Τέτοιες πρωτοβουλίες δένουν ακόμα περισσότερο τον δεσμό με την ομάδα. Δεν είναι μόνο το ταξίδι, είναι κι ότι ο Ατρόμητος καθιερώνεται στην Ευρώπη και λειτουργεί ως μεγάλη ομάδα. ” τόνισε ο Αλέξιος.

Με τη σειρά του ο Γιώργος περιέγραψε τη μαγική στιγμή με το δικό του τρόπο: “Ήμουν σπίτι όταν με πήραν ότι κέρδισα και κατά κάποιο τρόπο ένιωσα μια δικαίωση και το λέω χαριτολογώντας. Γιατί είναι η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ευρώπη για να δω τον Ατρόμητο και ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Σε 68 χρόνια που ζω δεν είχαμε φτάσει ποτέ τόσο ψηλά όσο εκεί που είμαστε την τελευταία δεκαετία”.