«Team Experience Day» αύριο στο αθλητικό κέντρο.

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ αποτέλεσαν αμυντικοί και μεσοαμυντικοί και το δεύτερο γκρουπ επιθετικοί και μεσοεπιθετικοί. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στον Ασπρόπυργο.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα κλήση του Τσαρλς Ιτάνζ στην Εθνική Καμερούν για φιλικό παιχνίδι στις 6 Φεβρουαρίου στη Τανζανία.

«Team Experience Day»

To πρόγραμμα «Team Experience Day» επιστρέφει στην ομάδα μας και αύριο το πρωί μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου θα βρεθούν στο αθλητικό κέντρο. Εκεί θα τους περιμένουν οι ποδοσφαιριστές Φυτανίδης, Μπρίτο, Ιτάνζ, Καλλέργης, Φάμπιο για να τους ξεναγήσουν στους χώρους του αθλητικού κέντρου, να μιλήσουν μαζί τους και βεβαίως να τους δώσουν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

O Aθανασίου στη Κέρκυρα

Σε συμφωνία με την ΠΑΕ Κέρκυρα για το δανεισμό του Αντώνη Αθανασίου προχώρησε σήμερα η ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει αύριο στο νησί των Φαιάκων για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.