...

Mε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε απόψε η κοπή πίτας της ΠΑΕ Ατρόμητος στην κατάμεστη αίθουσα του «Θεάτρου Πολιτών» που συμπίπτει με την επέτειο για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας μας.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος ο οποίος στην ομιλία που εκφώνησε αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στο τεράστιο έργο που επιτελεί η ομάδα μας στην πόλη του Περιστερίου κι ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ζήτησε την στήριξη όλων των περιστεριωτών όχι μόνο στις χαρές αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές, τόνισε την αναγκαιότητα συσπείρωσης του κόσμου γύρω από μια ομάδα που είναι ανεξάρτητη και αυτόφωτη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα τυχερά φλουριά βρήκαν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μπάλλας και το στέλεχος της ΠΑΕ Σπύρος Μπουλούσης.

Την παράσταση έκλεψαν δύο μαθητές του 9ου Γυμνασίου Περιστερίου οι Σπύρος Κόκας και Σωτήρης Καλλιντέρης οι οποίοι έγραψαν τους στίχους και τη μουσική σε ρυθμό RnB, τραγούδι αφιερωμένο για τον Ατρόμητο και κυριολεκτικά αποθεώθηκαν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Χατζή και την πλακέτα στον γιο του εκλιπόντος Μανώλη παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ Γιώργος Σπανός.

Το βραβείο πιστού φιλάθλου πήραν οι Νίκος Αντωνίου και Αιμίλιος Ελ Ζερέυ οι οποίοι δεν έχουν χάσει παιχνίδι της ομάδας μας. Την τιμητική πλακέτα πρόσφεραν ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης.

Το βραβείο εθελοντισμού δόθηκε στην Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για το σύνθετο έργο του που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Ο Ερυθρός Σταυρός στηρίζει και τη δική μας προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι στο Περιστέρι.

Βραβείο προόδου πήραν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων Υποδομών που συνδυάζουν ποδόσφαιρο και σπουδές. Οι Παναγιώτης Σιμιτσής (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ), Παναγιώτης Μακρής (ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ), Θωμάς Βασιλείου (ΑΣΣΟΕ ΑΘΗΝΩΝ),Μάριος Καραγιάννης (ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ).

Ξεχωριστή και γεμάτη νοσταλγία ήταν η στιγμή που ανέβηκε πάνω στην πίστα του θεάτρου σύσσωμη η ομάδα του 1987-88 που κατέκτησε το πρωτάθλημα Γ Εθνικής με 17 νίκες σε 17 ματς στο Περιστέρι. Μια ομάδα που αγαπήθηκε από τον κόσμο και έχει μείνει στην ιστορία. Οι ποδοσφαιριστές Αριστείδης Ράικος, Τόλης Αποστόλου, Αντώνης Καραλής, Γιάννης Λιβαθηνός, Θανάσης Μάγγος, Γιώργος Αυγουστίδης

Γιώργος Βλαντής, Σταύρος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Συργκάνης, Βαγγέλης Σάμιος, Δημήτρης Σκοπελίτης, Δημήτρης Μπολάκης, Γιάννης Μπίτος, Χρήστος Τάσσης,Παναγιώτης Τομάρας, Ζαχαρίας Λαμπρόπουλος έδωσαν το παρών ενώ τιμήθηκε η μνήμη των Γιώργου Δαδίτσου και Δημήτρη Νάστου που έφυγαν από τη ζωή.

Την αποθέωση γνώρισε όμως και ο προπονητής εκείνης της ομάδας ο Γιώργος Στολίγκας ο οποίος έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον Ατρόμητο και ως ποδοσφαιριστής.

Συνδετικός κρίκος της ομάδας εκείνης (ως ταμίας) και της σημερινής είναι ο Βασίλης Καρακατσάνης, μέλος του δ.σ της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο οποίος έκανε την απονομή.

Τη λαμπρή εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων: Αντιπροσωπεία του συνδέσμου παλαιμάχων μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Μάρκου με το παρατσούκλι «πανούτσικος» της δεκαετίας του 50. Αντιπροσωπεία της Γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου, του Ερασιτέχνη Ατρόμητου με επικεφαλής τον πρόεδρο Αντώνη Πατατανέ, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Ορνεράκη και τη Γενική Γραμματέα Βασιλική Αυγουστίνου οι οποίοι τίμησαν με το μετάλλιο της ομάδας την Κάτια Κοξένογλου και τους Τόλη Αποστόλου, Τάκη Μιχαλέτο, Θανάση Κασπίρη για την προσφορά τους στην «οικογένεια» του Ατρόμητου.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Περιστερίου Δημήτρης Κελάφας μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Αλέξανδρο Πλέστη και Θανάση Δημητρίου. Επίσης οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Λώλος, Παναγιώτης Λύκος, Ξένη Κορόγιαννη, Θόδωρος Αρβανίτης, Τάσος Θεοδωράκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κανέλλος, Πρέκας.

Θερμό χειροκρότημα εισέπραξε η αντιπροσωπεία του ΓΣΠ που την αποτελούσαν ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Δημήτρης Μπαλής και οι αθλητές Παπαντωνίου, Θόρν, Χάινς, Γουίλιαμς

Η όμορφη βραδιά που διανθίστηκε με προβολές βίντεο από μεγάλες στιγμές της ομάδας μας στο παρελθόν αλλά και στο σήμερα έκλεισε με τα παιδιά της Ακαδημίας του Ατρόμητου που ανέβηκαν στην σκηνή και τραγούδησαν τον ύμνο της ομάδας.