Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Κούτσι.

Την αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Νιάζι Κούτσι. Ο παίκτης που έχει κληθεί στην Εθνική Φινλανδίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2012, έχει σύσπαση στο δικέφαλο και δεν θα ταξιδέψει στη Βέροια γιατί δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να αποθεραπευτεί.

Κατόπιν εντολής του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι Αθανασίου και Τζαμάλ θα ενισχύσουν την ομάδα Κ-20 η οποία παίζει επίσης το Σάββατο στη Βέροια για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το πρωί και αμέσως μετά η αποστολή με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» και με ενδιάμεσο σταθμό τη Θεσσαλονίκη θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Βέροιας.