H αποστολή του αγώνα με Παναθηναϊκό

Στο ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Περιστερίου (17.45) για την 5η αγωνιστική των play offs έστρεψε από σήμερα την προσοχή της η ομάδα μας. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία και υδρομασάζ ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Νέο πρόσωπο στο πρόγραμμα της ομάδας είναι από σήμερα ο Θανάσης Καραγκούνης ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό ενώ σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο από αύριο θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί πλήρως και ο Ανδρέας Τάτος.
Θεραπεία έκανε ο Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αύριο θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Δημούτσος, Καραμάνος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Καραγκούνης, Γιαννούλης.

H προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (Τρίτη) από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 17.00 μέχρι τις 20.00. Η Γενική είσοδος είναι 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 3 (40 ευρώ). Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.