Οι 19 παίκτες που αποσύρονται αύριο στο ξενοδοχείο.

Την αποστολή του τελευταίου αγώνα για το 2012 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Περιστερίου (20.00) ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο γήπεδο Περιστερίου.

Την αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπέλιτς, Γκαρσία, Κούτσι, Αθανασίου, Επστάιν.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορεί να δίνει προβάδισμα ωστόσο το ματς του Σαββάτου αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και συγκέντρωση από την ομάδα μας η οποία ήταν φιναλίστ του θεσμού τα δύο τελευταία χρόνια και θέλει να κλείσει με πετυχημένο τρόπο το 2012.

Ο Σουμπίνιο αποκλείστηκε από την 19αδα για προληπτικούς λόγους γιατί ενσωματώθηκε πλήρως μόλις στις δύο τελευταίες προπονήσεις.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

H διάθεση των εισιτηρίων

Aύριο (Παρασκευή) το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 για την πώληση εισιτηρίων.

Το Σάββατο, οι ώρες λειτουργίας του γραφείου θα είναι από τις 12.00 μέχρι τις 17.00. Από τις 18.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.

15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.

30 ευρώ στη Θύρα 3.

10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.