Σπουδαία νίκη –έστω και σε φιλικό επίπεδο- για την ομάδα μας επί της Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνίζεται στην Premier League.

Με θετικό πρόσημο και αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελευταία φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας, αυτή τη φορά κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ της Premier League, καθώς σε ματς που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κόντρα στα μεγαλύτερα «αστέρια» της επικράτησε με σκορ 3-2.

Παρά την τεράστια ευκαιρία του Κιάρτανσον μόλις στο 2’, στην οποία είχε απάντηση ο Χέντερσον, το σκορ άνοιξε στο 5’ η αγγλική ομάδα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο η απάντηση για το «Αστέρι» ήταν άμεση. Συγκεκριμένα, στο 12’ Ρομπάιγ και Ντε Μποκ συνεργάστηκαν εκπληκτικά, με τον τελευταίο να βρίσκει την ασίστ για τον Κούεν, που με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στην ανατροπή του σκορ, όταν στο 17’ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γκονθάλεθ και τελικά στο 21’ η Φόρεστ κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα, όταν και πάλι από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας, ο Γέιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου πάλι η ομάδα μας ήταν αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ, αρχικά στο 25’ με την κεφαλιά του Μουνίθ να περνά δίπλα από την εστία του Χέντερσον και στο 45’ με τον Άγγλο γκολκίπερ να μπλοκάρει το σουτ του Κούεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν ήταν εκείνοι που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και παρά τις πολλές αλλαγές, ο στόχος και η επιθυμία δεν άλλαζε, με την ισοφάριση να δείχνει κοντά.

Αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε στο 73’ με τον Τζοβάρα να πιάνει ένα διαγώνιο σουτ ακριβείας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και μάλιστα στο 86’ από ασίστ του ίδιου ποδοσφαιριστή, ο Κωτσόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χέντερσον, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58′ Πομόνης), Χατζηισαΐας (78′ Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60′ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75′ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58′ Φριντζόνσον), Κούεν (70′ Οικονομίδης), Ροτάριου (60′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70′ Τζοβάρας).

Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ:

Χέντερσον, Οριέ, Γουόραλ, Κουκ, Λόντι, Κόλμπακ, Γέιτς, Σκάρπα, Λίνγκαρντ, Ντένις, Αβονίγι

Στο δεύτερο έπαιξαν:

Χέντερσον, Έμπε Σο, ΜακΚένα, Μπολί, Τόφολο, Μπαντέ, Μανγκαλά, Ο’ Μπράιαν, Γκιμπς-Γουάιτ, Σάριτζ, Αβονίγι