Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Ατρόμητος ηττήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα, από τον Αστέρα με 6-1.

 

 Ο Ντιγκινί έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας στο 16’ όμως οι γηπεδούχοι πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια για το α’ ημίχρονο με τέρματα των Γκοντό στο 24’ και Τριανταφυλλόπουλου στο 42’.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ατρόμητος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά το γκολ ήρθε από τον Αστέρα στο 59’ με ωραίο σουτ του Κυριακόπουλου. Ο Δουβίκας στο 62’ και 84’ και ο Στανισάβλεβιτς στο 87’ με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τσανγκ, Ισνάλντο, Γκοντό Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζούμα, Ευαγγέλου, Ρόμπερτ, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγγης, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί. Αγωνίστηκαν και οι Μπαστακός, Τσατσόπουλος.