Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές που χτύπησαν την Αττική τον περασμένο μήνα αποφάσισε η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980».

Η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια του αγώνα να δίνονται στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται για μια ακόμα φορά αλληλέγγυα δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με τη συνδρομή των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας θα διοργανώσει τη φιλική αναμέτρηση καλώντας όλο τον κόσμο του Περιστερίου και όχι μόνο, να συνδράμει με την παρουσία του στη βοήθεια αυτών που έχουν ανάγκη.

Οι τιμές εισιτηρίων, η ώρα έναρξης και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού αναμένονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας τις επόμενες μέρες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άμεση αποδοχή της πρόκλησης στη φιλική αναμέτρηση κοινωνικού χαρακτήρα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.