Ο Ατρόμητος έχασε με 1-0 από τον Πανιώνιο, παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε

Έχασε τις ευκαιρίες, δέχτηκε το γκολ. Ο Ατρόμητος είχε ένα δοκάρι και πολλές φάσεις για να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά και να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη, αλλά τελικά έχασε από τον Πανιώνιο με 1-0! Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γιαννακόπουλου και με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ουντόζι στο 38.

Ο Μάντζιος στο 48, στο 60 και στο 86 θα μπορούσε με λίγη τύχη να βρει δίχτυα σε εξαιρετικές προσπάθειες, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Δημούτσο στο 74 που στραβοπάτησε ακριβώς τη στιγμή που έκανε το σουτ απέναντι από τον Γιαννακόπουλο. Αντ αυτού, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καμπάνταης στο 58 με σουτ από την περιοχή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (77 Κοντοχρήστος), Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Σάμαρης, Κολοβός (83 Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (70 Ντούνης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Ιγκλέσιας (79 Ναπολεόνι), Μπρίτο (67 Γκαρσία), Δημούτσος, Ουντότζι, Επστάιν (63 Σουμπίνιο), Μάντζιος.