Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στην επανάληψη.

Μία στιγμή αδράνειας στο ημίωρο του αγώνα έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη με 1-0 σε βάρος του Ατρόμητου στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο Περιστερίου. Η ομάδα μας στάθηκε άξια στο γήπεδο, αλλά έλειπε το γκολ που θα της έδινε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι παίκτες μας είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν το παιχνίδι τους, πίεσαν πολύ στην επανάληψη, αλλά δεν στάθηκαν όσο τυχεροί έπρεπε ώστε να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι προσπάθειες των Ιγκλέσιας (22’), Λαζαρίδη (24’), Σκόνδρα (41’) δεν είχαν τύχη, σε αντίθεση με τη φάση του γκολ για τον Ολυμπιακό στο 32’, όταν ο Φουστέρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την απόκρουση του Λαζαρίδη πάνω στη γραμμή, που κτύπησε και στο δοκάρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (77’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (60’ Μπέλιτς), Κούτσι (58’ Καραμάνος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου (28’ Γκρέκο), Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοντέστο (78’ Σιόβας), Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Φουστέρ, Μασάντο, Μήτρογλου (83’ Ντιόγκο).