Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιστρέφοντας για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους έπειτα και από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ για να υποβληθούν σε εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ υπεβλήθη σε εργομετρικά τεστ και το δεύτερο σε αιματολογικές εξετάσεις.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Μαζαράκη με τους παίκτες που υποβλήθηκαν σε εργομετρικά να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με αυτούς που υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Οι παίκτες της ομάδας μας εκτός από τις καθιερωμένες εξετάσεις υποβλήθηκαν σε πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο από τον συνεργαζόμενο οδοντίατρο της ομάδας μας κ. Θάνο Στάμου και σε ποδολογικό έλεγχο από τη συνεργαζόμενη ποδίατρο, κα. Έλενα Πούλιου. Η κα. Πούλιου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Brighton της Αγγλίας και επί δώδεκα συναπτά έτη ανήκει στην ομάδα του ποδιατρικού κέντρου του Εμμανουήλ Αρβανιτάκη ενώ από σήμερα αποτελεί επιστημονική συνεργάτιδα της ΠΑΕ Ατρόμητος.

36310044 10214474694414224 537434467543810048 n

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η συνέχιση των εργομετρικών τεστ του δεύτερου γκρούπ και αιματολογικών εξετάσεων του πρώτου ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Μαζαράκη.