Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League interwetten, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στο 9’ ο Σπιριντόνοβιτς, με τον Φατιόν να ισοφαρίζει στο 18’ με εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Ο Ατρόμητος ανέκτησε το προβάδισμα στο 40’, χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Μουνίθ, από πάσα του Ευθύμη Κουλούρη.

Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Έλληνας επιθετικός, που σκόραρε για τρίτο σερί ματς, καθώς στο 68’ με εκτέλεση πέναλτι (παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από ανατροπή του Λισγάρα που αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα) διαμόρφωσε το 3-1.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Κουλούρης (πέντε γκολ στα τρία τελευταία ματς) στο 75’ με κοντινό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηισαΐας (80′ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Χαρίσης (81′ Ντένιτς), Καστεγιάνο, Μουνίθ (80′ Μπεντινέλι), Σπιριντόνοβιτς (86′ Πισάνο), Κουλούρης (86′ Τζαβίδας).