1-0 την Ξάνθη στο φινάλε.

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος σφράγισε την κυριαρχία του στο ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι. Το τελικό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ κι ένα τέρμα που κακώς δεν μέτρησε αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 27’ ο Σκόνδρας είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο με σουτ, ενώ στο 38’ ο Σουμπίνιο έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 50’ σημάδεψε τον αντίπαλο γκολκίπερ και στο 64’ ο Κούτσι έκανε προβολή από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Λοντίγκιν έδιωξε μέσα από την τελική γραμμή του τέρματος χωρίς να καταλογιστεί το γκολ.

Στο 74’ ο Κούτσι δεν πρόλαβε τη σέντρα του Σκόνδρα, στο 83’ ο Γιαννούλης έστειλε με σουτ τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 89’ ο Κούτσι είχε το ίδιο αποτέλεσμα με κεφαλιά. Στο 90’ ο Σουμπίνιο έστειλε πάλι άουτ τη μπάλα, αλλά στις καθυστερήσεις ο Φυτανίδης λύτρωσε την ομάδα μας με κεφαλιά που… άξιζε τρεις βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία (23 Σουμπίνιο), Καραμάνος (58 Μπέλιτς), Καραγκούνης (66 Έπσταϊν), Κούτσι

ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης (72 Νάκας), Μαρίν, Μάνταλος, Πλατέλλας (62 Μαρσελίνιο), Ονουάτσι (79 Ράνος)