Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες της ομάδας μας μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί.

Το πρόγραμμα της προπόνησης έγινε σε δυο γκρουπ με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά τετράγωνα στο γήπεδο.

Κανονικά μέρος σε όλο το πρόγραμμα έλαβαν οι Μέγιερι, Ουγκράι και Μούγιακιτς.

Από τους διεθνείς ο μόνος παίκτης που επέστρεψε σήμερα ήταν ο Κατράνης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Σλοβακίας στο 69’. Ο νεαρός αριστερός μπακ της ομάδας δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ενώ αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να φανεί η κρισιμότητα του τραυματισμού.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

* Στην κηδεία του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Κ-19, Γιώργου Ανδριόπουλου βρέθηκε σύσσωμη αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η εξόδιος ακολουθία του αείμνηστου Ανδρέα έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιεροθέου με την παρουσία του προέδρου της ομάδας μας Βασίλη Μπέτση, του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, του τεχνικού διευθυντή ακαδημιών Γιώργου Κορακάκη και όλου του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών της Κ-19. Ο εκλιπών ήταν Περιστεριώτης και θερμός υποστηρικτής του Ατρομήτου κάτι που φάνηκε και από την παρουσία πλήθους κόσμου στην εξόδιο ακολουθία.