Τρίποντο για την ομάδα μας κόντρα στον Λεβαδειακό, με το 1-0 να μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας κόντρα στον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με το ένα γκολ να φαντάζει… φτωχό βάσει των ευκαιριών που δημιούργησαν οι παίκτες του Κρις Κόλμαν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 11’ με τον Ρομπάιγ να βγαίνει σε πλεονεκτική θέση κόντρα στον Γκροφ από μπαλιά του Έρλινγκμαρκ, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ, ενώ στο 22’ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το γκολ ήρθε στο 33’, όταν ο Έντερ με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Ροτάριου στην κίνηση και ο Ρουμάνος με εκπληκτική κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας μας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κιάρτανσον στο 51’ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, ενώ στη συνέχεια ο Βήχος αποβλήθηκε στο 57’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αριθμητική ανισορροπία οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη πίεση από τους παίκτες μας, χάνοντας όμως πολλές ευκαιρίες.

Στο 60’ ο Αγκιμπού Καμαρά νικήθηκε από τον Γκροφ από κεφαλιά-πάσα του Στρούγγη και στο 77’ ο παίκτης της ομάδας μας από μπαλιά του Κιάρτανσον νικήθηκε και πάλι από τον Γκροφ που πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ (75΄Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (50΄Κιάρτανσον).