Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Μπουλούλης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος βάσει συμβολαίου από τον Φωκικό βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Θα δοθεί ωστόσο δανεικός στον Φωκικό για ένα χρόνο στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Μανώλη Καλλέργη.

Αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης μίλησε στο atromitosfc gr και δήλωσε τα εξής αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια από τις πιο οργανωμένες και ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Μέσω του δανεισμού μου στον Φωκικό θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, ιδιαίτερα τον κύριο Τόλη Αποστόλου ο οποίος με παρακολουθούσε τόσο καιρό για να αποδείξω ότι είμαι ικανός να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Ατρόμητου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία και στάση που τήρησε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί».

Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης έχει γεννηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Λαμίας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Φωκικό πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στη Γ Εθνική και 27 συμμετοχές (2 γκολ) στη Β Εθνική.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ) απο το Αction Ιmages, όνομα χρήστη «free», κωδικός «images».