Μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας και με την «ηχηρή» παρουσία των Fentagin πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στο γήπεδο Περιστερίου για την περίοδο 2017-18.

 Πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη νέα σεζόν. Θεωρώ ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμό είναι σωστός. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα παίρνει τα αποτελέσματα. Φέτος είναι μια χρονιά αλλαγών για τον Ατρόμητο. Η πέμπτη θέση θα είναι ανοιχτή για πολλές ομάδες και θα την διεκδικήσουμε, όπως άλλωστε και το στόχο του Κυπέλλου που πάντοτε μας ενδιαφέρει. Έχουμε κατεβάσει αρκετά το μέσο όρο ηλικίας και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Ευελπιστούμε ότι όλα αυτά θα τα δούμε στο χορτάρι».

Ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από όσα έχω δει ως τώρα, η ομάδα βγάζει θετική ενέργεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και γι’ αυτό επέλεξα να έρθω. Το κλίμα είναι οικογενειακό. Γνωρίζω την ομάδα αυτή την εβδομάδα, την οποία θα την χαρακτηρίσω προσαρμογής».

Ο team manager Νίκος Λαζαρίδης μίλησε για τα νέα του καθήκοντα: «Είναι δύσκολο για μένα, προσπαθώ να προσαρμοστώ στις νέα μου υποχρεώσεις. Είναι ωραία να παίζεις ποδόσφαιρο, αλλά όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Παρόλα αυτά παραμένω στο χώρο του ποδοσφαίρου και αυτό με ικανοποιεί».

085 01 07032017

Ακολούθως μίλησαν τρία από τα έξι μεταγραφικά μας αποκτήματα:
Δημήτρης Χατζηισαϊας: «Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες, στόχους και μέσα από την σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Ο Ατρόμητος ξεκινάει κάτι νέο και υπάρχει αισιοδοξία».

Γιώργος Μανούσος: «Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και να φτάσουμε στους στόχους μας. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ατρόμητο και ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ και δεν θα σταματήσω να το κάνω. Θα δίνω το 110%. Ο Ατρόμητος πάντα είχε υψηλούς στόχους και δεν το σκέφτηκα πολύ για να έρθω».

Θοδωρής Βασιλακάκης: «Ήμουν 8 χρόνια στην Ξάνθη και τώρα βρέθηκε αυτή η στιγμή να κάνω το παραπάνω βήμα. Βρέθηκε ο Ατρόμητος στο δρόμο μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όταν έμαθα το ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο ήταν σχεδόν άμεση η απάντηση μου. Ήθελα να έρθω στην Αθήνα για μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ήταν το καλύτερο για μένα το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ατρόμητος και επέλεξα να έρθω».

IMG 8615

Το παρών έδωσαν 24 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι 10 πρώτοι  αποτελούν γέννημα θρέμμα της ομάδας μας: Θεοδωράκης, Κίναλης, Μανδάς, Τσατσόπουλος, Μπαστακός, Βασιλείου, Κατράνης, Νάτσος, Στρούγγης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ούμπιντες, Μανούσος, Αντόνιο, Μενσά, Χατζησαϊας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης.