Ο Βραζιλιάνος τέθηκε στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Χθες πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σήμερα τέθηκε πλήρως στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οκτώ μέρες μετά τον τραυματισμό του στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» κατά τη διάρκεια του αγώνα ρεβάνς με τη Νιούκαστλ, ο Σουμπίνιο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία το διάστημα αποθεραπείας.

Οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν σήμερα νωρίς το πρωί ραντεβού στο αθλητικό κέντρο και προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των συνεργατών του.

Θα απουσιάσουν μόνο οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι, Μπάλλας, Μπάρκας. Ο Νιάζι Κούτσι αγωνίστηκε ως αλλαγή (στο 74) στην εντός έδρας ήττα της Φινλανδίας από τη Γαλλία με σκορ 1-0. Ο Ελίνι Δημούτσος ήταν στον πάγκο της Εθνικής μας στην εκτός έδρας νίκη επί της Λετονίας με 2-1. Ο Παναγιώτης Μπάλλας αγωνίστηκε ως αλλαγή (στο 72) στην εκτός έδρας ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Βοσνία με 4-0. O Βασίλης Μπάρκας αγωνίστηκε ως αλλαγή (στο 46) στη φιλική εκτός έδρας ήττα της Εθνικής Νέων από την Ολλανδία με 2-1.

Αύριο (Κυριακή) έχει προγραμματιστεί επίσης πρωινή προπόνηση.

*Tα δίδυμα κοριτσάκια τους βαπτίζουν αύριο στο Πανόραμα Βούλας, η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και ο σύζυγος της Γιώργος Κορακάκης, πρώην παίκτης της ομάδας μας. Κουμπάρος ενός εκ των κοριτσιών θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος.