Η τελευταία μέρα της πιο πετυχημένης χρονιάς!

Οι όμορφοι τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα στην πιο πετυχημένη χρονιά στην ιστορία του Ατρόμητου. Η ομάδα μας με πάρα πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα της ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις της για τα play offs πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και γράφοντας τον πιο ωραίο επίλογο για την περίοδο 2011-12.

Από σήμερα οι παίκτες βρίσκονται λοιπόν σε άδεια. Στο αθλητικό κέντρο ο προπονητής Γιώργος Δώνης θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στους οποίους επιπλέον θα δοθούν οδηγίες από τον γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν την περίοδο των διακοπών τους.

Αργότερα τη σκυτάλη θα πάρουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που θα παραθέσουν αποχαιρετιστήριο δείπνο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

* Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης κάλεσε σήμερα και αύριο τις ομάδες της Superleague να καταθέσουν τους φακέλους τους. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ήδη έχει καταθέσει από τις προηγούμενες μέρες πλήρη και άρτιο φάκελο, μέσω της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου Κάτιας Κοξένογλου, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: Θα ακολουθήσει ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό από την συνεστίαση της ομάδας).