O προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με τη Νιούκαστλ στο γήπεδο Περιστερίου στις 20.00.

O προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με τη Νιούκαστλ στο γήπεδο Περιστερίου στις 20.00.

Έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, μία ομάδα που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, ενώ ξεκίνησε και με νίκη επί της Τότεναμ. Η Νιούκασλ είναι δυνατή, γρήγορη και ποιοτική ομάδα με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος απουσιάζει. Δεν στηρίζεται σε 2-3 ποιοτικούς παίκτες, έχει 30 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν έχουμε να χάσουμε το παραμικρό. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτούς τους αγώνες. Οφείλουμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που σχεδιάζουμε και συζητάμε τις τελευταίες μέρες, να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Η Νιούκασλ θα αγωνιστεί με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, ο Μπάγεβιτς όμως δεν ψαρώνει. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αγωνιστεί η αντίπαλός μας. Οι αγγλικές ομάδες είχαν ανέκαθεν δύο καλές ενδεκάδες. Δεν αποτελεί παγίδα για μας το ότι απουσιάζουν πέντε-έξι ποδοσφαιριτές της Νιούκασλ. Γνωρίζουμε καλά ότι και οι αντικαταστάτες τους είναι ποιοτικοί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, δεν μπορούμε απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο να κάνουμε λάθη. Ο Ατρόμητος διαθέτει καλό υλικό και πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Τα ματς αυτά είναι σημαντικά για τους ίδιους, την ομάδα, τον κόσμο, όλους μας».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συμπληρώνει αύριο 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια και μπαίνει στο top 10 της λίστας με τους προπονητές που έχουν τις περισσότερες παρουσίες στα Κύπελλα Ευρώπης (πλησιάζει μάλιστα τον Μπενίτεθ): «Σίγουρα είναι ευχάριστο να είσαι ο ένας από τους δέκα προπονητές που έχουν τα περισσότερα ματς στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη βέβαια γιατί προπονούσα ομάδες που αγωνίζονταν στα Κύπελλα Ευρώπης. Μακάρι να αυξηθούν τα ματς…»

Τελειώνοντας ευχήθηκε «να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο. Βοηθά πολύ τους παίκτες, τους δίνει ρυθμό, παίζει μαζί τους…».

Tους παίκτες εκπροσώπησε ο αρχηγός Γιάννης Σκόνδρας που είπε τα εξής: «Αυτή η στιγμή που ζει όλο το Περιστέρι και ο ατρόμητος είναι ιστορική. Θα αγωνιστούμε για δεύτερη φορά στην Ευρώπη και θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Η Νιούκασλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά κι εμείς δεν έχουμε το παραμικρό να χάσουμε. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να φανούμε ισάξιοι με τους αντιπάλους μας και αντάξιοι στις προσδοκίες του κόσμου»,