Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του γηπέδου Περιστερίου η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του γηπέδου Περιστερίου η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου.

«Έφερα μαζί όλους όσοι είναι υγιείς. Αυτοί που έμειναν πίσω αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν έχει σημασία ποιος δεν παίζει. Σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το πρόβλημα για μας δεν είναι οι υποχρεώσεις σε δύο διοργανώσεις, αλλά ο προγραμματισμός.

Το Σάββατο παίζουμε με την Τσέλσι, ενώ αύριο θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε εκτός από τον Ατρόμητο και τις υψηλές θερμοκρασίες. Πρέπει να τα συνυπολογίσουμε όλα για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας βέβαια είναι να νικήσουμε».

Αναφερόμενος στην ομάδα μας είπε ότι: «αυτό το ματς αποτελεί τεστ για μας. Σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο, τους οπαδούς του, αλλά και τον προπονητή του. Ο κ. Μπάγεβιτς είναι πολύ έμπειρος και ελπίζω να μην μας κάνει κάποια έκπληξη αύριο. Η Νιούκασλ θα εκπροσωπήσει αύριο την Αγγλία και πρέπει να φανεί αντάξια».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο τερματοφύλακας Στιβ Χάρπερ που είπε τα εξής: «Νιώθουμε φανταστικά που επιστρέφουμε στην Ευρώπη. Πέρσι κάναμε εκπληκτική σεζόν και δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Οι οπαδοί μας περιμένουν πως και πως αυτές τις αναμετρήσεις και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προκριθούμε. Έχουμε δει dvd με αγώνες του Ατρόμητοu. Πρόκειται για ομάδα με πάθος και θορυβώδεις φιλάθλους. Θα είναι καλή εμπειρία τόσο για μας, όσο και γι αυτούς».