Το δεύτερο δείγμα γραφής ήταν και πάλι θετικό για την ομάδα μας που δείχνει ότι βαδίζει πάνω σε στέρεες βάσεις εν όψει της νέας περιόδου.

Το δεύτερο δείγμα γραφής ήταν και πάλι θετικό για την ομάδα μας που δείχνει ότι βαδίζει πάνω σε στέρεες βάσεις εν όψει της νέας περιόδου. Η νίκη επί της ΤΣΚΚΑ Σόφιας που αναδείχθηκε πέρσι δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας κι έλαβε φέτος μέρος στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ ανέδειξε τη «φιλοσοφία» που θα έχει ο Ατρόμητος στον τρόπο παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα στο Πράβετς είχε μόνο πρωινή προπόνηση. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για περίπου μία ώρα στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν πιο έντονα. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα είναι ο Θανάσης Καραγκούνης που «ανέβασε» πυρετό και αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Το απόγευμα οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν εν όψει της αυριανής μέρας που περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Σήμερα θα αναχωρήσει από το Πράβετς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος παρακολούθησε τα δύο φιλικά παιχνίδια με Λίτεξ και ΤΣΣΚΑ μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την άψογη πορεία της προετοιμασίας. Μαζί του θα αποχωρίσουν ο αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ.
Βασίλης Μπέτσης και Βασίλης Καρακατσάνης αλλά και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων μεταφέρεται στην οδό Γιαννιτσών, δίπλα από τη Θύρα 2 του γηπέδου. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 12.00-20.00.