Κοντά στην ομάδα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός.

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα για έβδομη μέρα η προετοιμασία της ομάδας μας στα Χάνια Πηλίου.

Κοντά στην αποστολή βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος ξεναγήθηκε στις φιλόξενες και άριστες εγκαταστάσεις του Pelion Sports and Spa Center από τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό και ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας από τον προπονητή μας Γιώργο Παράσχο.

Από το πρόγραμμα απουσίασε ο Σωκράτης Φυτανίδης ο οποίος ακολούθησε αποκλειστικά πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Οι Τάσος Καραμάνος και Φώτης Γεωργίου γυμνάστηκαν ατομικά. Ο πρώτος έχει ένα μικρό διάστρεμμα και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις πίσω από το γόνατο.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας που βρίσκεται από χθες στο Πήλιο, ξεκίνησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σταδιακά θα ενσωματώνεται στην ομάδα, μιας και προέρχεται από την παρουσία του με την Εθνική Κ20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων της Τουρκίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν μέρος κανονικά και στην απογευματινή προπόνηση που είχε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα με συγκεκριμένες προϋποθέσεις στην αλλαγή πάσας σημειώθηκαν μερικά εντυπωσιακά τέρματα!.

Από τους… πρωταγωνιστές της προετοιμασίας είναι πάντως ο καιρός που αποδεικνύεται ιδανικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ελάχιστη ώρα πριν από την απογευματινή προπόνηση έβρεχε αλλά γρήγορα ο ήλιος έκανε πάλι την εμφάνισή του

*Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει ότι η προθεσμία για την συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση με δώρο πέντε διπλά εισιτήρια για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, εκπνέει αύριο (Παρασκευή) στις 8 το βράδυ. Ω εκ τούτου οι φίλαθλοι που δεν έχουν αγοράσει ακόμη κάρτα διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν και να λάβουν κανονικά μέρος στην κλήρωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free κωδικός images).