Επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό ο Καραγκούνης.

Hλιόλουστη μέρα σήμερα στα Χάνια του Πηλίου αλλά και πάλι οι καιρικές συνθήκες στο υψόμετρο 1200 μέτρων μόνο ότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν θυμίζουν. Η προετοιμασία της ομάδας μας, όπως και να χει, συνεχίζεται απρόσκοπτα έχοντας μπει πλέον στην δέκατη μέρα.

Η πρωινή προπόνηση αφορούσε αποκλειστικά τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, οι δε τερματοφύλακες δούλεψαν ξεχωριστά με τον προπονητή τους Σλόμπονταν Σούιτσα.

Το απόγευμα η σκυτάλη πέρασε από τα χέρια του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά σε εκείνα του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου και του συνεργάτη του Παναγιώτη Γκουτζίδη για ένα πρόγραμμα που είχε ασκήσεις με μπάλα, τακτική και δίτερμα με αρκετά και όμορφα γκολ.

Συγκριτικά με χθες, τα προβλήματα μειώθηκαν λόγω της επιστροφής του Θανάση Καραγκούνη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Έτσι, εκείνοι που απουσίασαν ήταν οι Μπάρκας και Γεωργίου οι οποίοι αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να επιστρέψουν κανονικά στην ομάδα.

Το ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Παναγιώτης Μπάλλας, το σώμα του οποίου καταπονήθηκε από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων και για μερικές μέρες ακόμη θα προπονείται μόνος του.