Στο Καρπενήσι «χτυπάει» από σήμερα η καρδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς για έκτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκεί το α βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Στο Καρπενήσι «χτυπάει» από σήμερα η καρδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς για έκτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει εκεί το α βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί και το μεσημέρι κατέλυσε στο ξενοδοχείο «AVARIS». Οι παίκτες γευμάτισαν και ξεκουράστηκαν εν όψει της απογευματινής προπόνησης που έγινε υπό 27 βαθμούς Κελσίου.

Η πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι ξεκίνησε με τρέξιμο, ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκληρώθηκε με διπλό στο οποίο ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες. Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο Ντένις Επστάιν αποφασίστηκε τελικά να μείνει στην Αθήνα. Αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον πάρει το «οκ» θα «ανέβει» στο Καρπενήσι.

* Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για κάθε νέα εγγραφή ή ανανέωση μέχρι 14 Ιουλίου, οι κάτοχοι διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος που προσφέρει διπλά εισιτήρια σε πέντε (5) τυχερούς που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η πώληση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου γίνεται καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και κάθε Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Η διαδικασία πώλησης βρίσκεται στην 1η περίοδο σύμφωνα με την οποία μέχρι και την 14η Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.