Συνέντευξη του Στάθη Ταυλαρίδη στο atromitosfc.gr

Ο αμυντικός της ομάδας μας Στάθης Ταυλαρίδης λίγες μέρες μετά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο atromitosfc.gr και μίλησε για:

Τις πρώτες μέρες στο Πήλιο: «Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι συναντήσαμε εξαιρετικές συνθήκες τόσο από πλευράς θερμοκρασίας και κλίματος όσο και από την πλευρά των εγκαταστάσεων. Το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση είναι δίπλα στο ξενοδοχείο κι έτσι δεν υπάρχει επιβάρυνση από μετακινήσεις. Είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πηγαίνουμε πολύ καλά».

Τον εσωτερικό ανταγωνισμό: «Το φετινό μας προτέρημα είναι ότι έχουμε μια δουλεμένη ομάδα από την περσινή χρονιά. Εκείνο που μου κάνει όμως ιδιαίτερη εντύπωση για πρώτη φορά μετά από την επιστροφή μου στην Ελλάδα είναι ότι όλοι οι παίκτες δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και φαίνεται από την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων. Υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ όλων μας και ο υγιής ανταγωνισμός θα κάνει καλό σε όλη την ομάδα.

Τις φετινές προσθήκες: «Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η ποιότητα έχει ανέβει ακόμη περισσότερο με τους νέους παίκτες που ήρθαν στον Ατρόμητο. Η ομάδα μας ανέβασε ακόμη περισσότερο το επίπεδό της».

Τη φημολογία γύρω από το όνομα του: «Ειλικρινά δεν γνωρίζω από πού βγαίνουν διάφορα σενάρια που με εμπλέκουν σε άλλες ομάδες. Είναι μυθεύματα και αποκυήματα της φαντασίας κάποιων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ατρόμητο, σέβομαι και θα τιμήσω το συμβόλαιο που έχω μαζί του. Ποτέ δεν έκανα δεύτερες σκέψεις για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον γιατί ο Ατρόμητος καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου».

Την ευρωπαϊκή πρόκληση: «Φέτος θα έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία αν και πέρσι παρά το δυνατό όνομα του αντιπάλου δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Αξίζαμε να περάσουμε τη Νιούκαστλ αλλά πέσαμε πάνω σε ένα διαιτητή που δεν μας συμπεριφέρθηκε ισότιμα. Άμα είμαστε λίγο πιο τυχεροί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να προκριθούμε στους ομίλους του ΓιουρόπαΛιγκ».

Το νέο πρωτάθλημα:« Νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε, δηλαδή από την πολύ καλή μας πορεία στα play off. Θα περιμένουμε να δούμε την κλήρωση την Πέμπτη για να μάθουμε τον αντίπαλο μας στην πρεμιέρα. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα είναι ότι το καλύτερο εν όψει του πρώτου μας ευρωπαϊκού αγώνα.