Επική ανατροπή και άλωση της Τούμπας, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Το Αστέρι γράφει ιστορία. Η Ατρομητάρα μας άλωσε την Τούμπα και με τη νίκη που πέτυχε επί του ΠΑΟΚ με 2-1 κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Ο Ναπολεόνι ήταν ο μεγάλο πρωταγωνιστής με δύο γκολ στην αρχή και στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν συγκλονιστικοί.

Άλλωστε, ο Ατρόμητος μπορούσε να έχει κερδίσει αρκετά νωρίτερα από το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, όταν ο Ναπολεόνι έσπασε το οφσάιντ και νίκησε τον Γλύκο με υπέροχο πλασέ για να κάνει μία επική ανατροπή.

Ο Σουμπίνιο στο 76 είχε ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 81 ο Μπρίτο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και από τα 35-40 μέτρα έκανε ένα απίστευτο ψηλοκρεμαστό σουτ που από ατυχία και μόνο δε βρήκε στόχο, αφού πάλι η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο μεταξύ, οι ευκαιρίες του Ατρόμητου στο τελευταίο 20λεπτο διαδέχονταν η μία την άλλη, με τον Ουντόζι να έχει την καλύτερη από αυτές (87).

Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί στο 33 από το κοντινό πλασέ του Σαλπιγγίδη, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ συνετά, κράτησε τις θέσεις της και με την ισοφάριση του Ναπολεόνι στο πρώτο λεπτό της επανάληψης (δεύτερη φορά στο ίδιο λεπτό σε συνεχόμενα ματς για τον Ιταλό) έφερε το ματς στα ίσια.

Την Κυριακή πια η Ατρομητάρα μας δεν έχει ραντεβού μόνο με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και με την Ιστορία αφού με μία νίκη παίρνει το αεροπλάνο για Τσάμπιονς Λιγκ και «κουνάει σεντόνι»!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (79 Λόρενς), Φωτάκης (68 Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (55 Γεωργιάδης)

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (70 Μπάλλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (58 Μπρίτο), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82 Γκαρσία), Ουντότζι