Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό του επί Αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Δυναμό Δρέσδης στο αθλητικό κέντρο του Λάνγκενφελντ.

Η ομάδα μας παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά αφού είχε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ υπέρ της αλλά με την ολοκλήρωση του ματς αρκέστηκε στην ισοπαλία.

2165257

Μόλις στο 4’ ο Μανούσος με ατομική ενέργεια από τα αριστερά επιχείρησε δυνατό σουτ πολύ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

Στο 22′, ο Ούμπιδες με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Βέλλιο η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 36’ και πάλι από εκτέλεση του Ούμπιδες, αυτή τη φορά κόρνερ, ο Ρισβάνης κατάφερε με δυνατή κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Γερμανών κάνοντας το 0-1.

2165286

Αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση για φιλικό αγώνα στο στάδιο της προετοιμασίας.

Η καλή εικόνα που είχε η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο, συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τους παίκτες της Δυναμό Δρέσδης να προσπαθούν για την ισοφάριση αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των παικτών μας.

Στο 54’ το σουτ του Βέλλιου πέρασε πάνω από την εστία των Γερμανών ενώ στο 70’ ο Ενσικουλού από πλεονεκτική θέση πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Η απάντηση για το 1-1 της Δυναμό ήρθε στο 75′ όταν ο Ατίκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι.

2165322

Ο Ατρόμητος πίεσε για να προηγηθεί και πάλι αλλά οι δυο κορυφαίες φάσεις του, με τον Ουγκράι στο 83’ που έστειλε τη μπάλα μετά από καταπληκτικό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και το τετ-α-τετ του Ενσικουλού στο 90’ που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Δυναμό, δεν έδωσαν στην ομάδα μας τη νίκη.

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (82′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (66′ Νάτσος), Κατράνης (66′ Αθανασίου), Γούτας (66′ Στρούγγης), Ρισβάνης (76′ Καχίλα), Μάντσον, Ούμπιδες (62′ Ενσικουλού), Χαρίσης (76’Γαρουφαλιάς), Κορτ (76′ Γιακουμάκης), Μανούσος (61′ Ουγκράι), Βέλλιος (82′ Κωτσόπουλος)

2165202