Το «Χαμόγελο του παιδιού» ανήκει εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του Ατρόμητου και για μια ακόμα χρονιά η ομάδα μας βρέθηκε στο σπίτι του Περιστερίου όπου έδωσε χαρά, αγάπη και ελπίδα στα μικρά παιδιά.

Το απόγευμα της Τρίτης αντιπροσωπεία της ομάδας μας που αποτελούταν από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά και τους ποδοσφαιριστές Χαβιέ Ούμπιντες, Κυριάκο Κιβρακίδη και Σπύρο Νάτσο επισκέφθηκαν το σπίτι και πέρασαν αρκετή ώρα με τα παιδιά του Χαμόγελου.

Η ομάδα μας υποστηρίζει σε συχνή βάση το σπίτι του Χαμόγελου στο Περιστέρι, με την εορταστική επίσκεψη των Χριστουγέννων να αποτελεί μια επιπρόσθετη πράξη αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου μοίρασαν πολλά δώρα και έπαιξαν με τα παιδιά απολαμβάνοντας την επίσκεψη τους.

019 01 12182018

Σε μια σύντομη δήλωσή της, η κα. Κοξένογλου τόνισε: «Η ομάδα μας δεν σταματά να υποστηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα όπου αυτό είναι αναγκαίο. Δεν θεωρούμε ότι αποτελούμε μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα και γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τις κοινωνικές ανάγκες οργανισμών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για μια ακόμη φορά. Το «Χαμόγελο» είναι σαν οικογένεια για εμάς. Η χαρά του να βλέπεις αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν και να προοδεύουν ζώντας μέσα σε εξαιρετικό περιβάλλον με πολύ φροντίδα και αγάπη είναι η επιβράβευση της βοήθειας μας».

Η επίσκεψη του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύθηκε από τους χορηγούς της ομάδας μας, το Zakcret sports, τα Public, το Bread Factory και τη NIKE, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε.

002 01 12182018

013 01 12182018