Σε υψηλές εντάσεις και εξαιρετικές κλιματικές συνθήκες συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η προετοιμασία της ομάδας μας στα Χάνια Πηλίου.

Η πρωινή προπόνηση περιείχε δυο γκρουπ με εναλλάξ πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο με επικέντρωση τη φυσική κατάσταση.

Το απόγευμα ενσωματώθηκε στην αποστολή της προετοιμασίας ο Πάτρικ Σάλομον, με την προπόνηση να περιέχει ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο και παιχνίδια τριών γκρουπ στο μισό γήπεδο.

IMG 9519

IMG 9465

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Η νέα επένδυση της ομάδας για την ενίσχυση των επιδόσεων

Ο Ατρόμητος επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και από φέτος συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία monitoring και tracking των επιδόσεων των παικτών, την STAT Sports.

Μέσω της πλατφόρμας APEX και το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, το οποίο βοηθάει ακόμη περισσότερο τους προπονητές φυσικής κατάστασης, μέσω του αναλυτή της ομάδας, να ενημερώνουν τον προπονητή, για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο προπόνησης, αλλά και την συμπεριφορά των παικτών, μέσα στον αγώνα.

IMG 9448

IMG 9423

Η εταιρεία εδρεύει στην Ιρλανδία ενώ έχει γραφεία και στην Αμερική και στο Σικάγο, προκειμένου να συνεργάζεται με μεγάλες ομάδες και εκεί.

Μερικά από τα ονόματα που χρησιμοποιούν τα προγράμματα της STAT Sports είναι οι Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Ρόμα, Μονακό, Άστον Βίλα, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακός κ.α.