Διπλή αποστολή στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στη φάση των play offs του Εuropa League.

Διπλή αποστολή στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΟΥΕΦΑ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας μας στη φάση των play offs του Εuropa League.

H πορεία των έργων και η πρόοδος που επιτεύχθηκε συγκριτικά με την πρώτη επίσκεψη ενός κλιμακίου της ΟΥΕΦΑ τον περασμένο Απρίλιο αποτέλεσε τo επιστέγασμα της πολύωρης παρουσίας τεσσάρων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο γήπεδο μας.

Ο πρώτος έλεγχος έγινε νωρίς το πρωί και ο δεύτερος έλεγχος το απόγευμα. Σε αυτόν ο Επιθεωρητής Σταδίων της OYΕΦΑ ο Trygve Borno έδωσε συγχαρητήρια στην Μanager Director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου και στον Διευθυντή Σταδίου Τάκη Μιχαλέτο για την άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος από την πλευρά της ομάδας μας κάνοντας βέβαια και τις απαραίτητες παρατηρήσεις.

«Κάνατε όσα είχατε υποσχεθεί και δείξατε ότι έχετε πλάνο. Εγώ είδα ένα μικρό, χαριτωμένο, όμορφο γήπεδο που δείχνει πολύ ωραίο για την ατμόσφαιρα που διαμορφώνει έστω και αν έχει θεατές. Είναι δίχως άλλο ένα καθαρό και φωτισμένο γήπεδο. Έχετε ικανότητα και διάθεση να κάνατε όσα σας ζητάμε και αυτό φαίνεται» σχολίασε σχετικά στο τέλος της επίσκεψης ο Τrygve Borno.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν επίσης στη διπλή επίσκεψη της ΟΥΕΦΑ, ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου Ρομπέρτο Πανάγος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης.

Eκ μέρους της ΕΠΟ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Trygve Borno παρέστη η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων Ντέπυ Κοξένογλου καθώς και το στέλεχος της ομοσπονδίας Αιμίλιος Αποστολόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ από την επίσκεψη της ΟΥΕΦΑ στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστη free, κωδικός images).