Τη δεύτερη φετινή νίκη σε τρεις αγωνιστικές στη Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ πέτυχε ο Ατρόμητος με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι.

Το τελικό σκορ 1-0, διαμόρφωσε ο Κουλούρης στο 43’ με κοντινή προβολή έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μάντσον.

Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα σε αρκετά διαστήματα του αγώνα αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε ώστε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Λίγο πριν ο Κουλούρης στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 40’, ο Μάντσον εξαπέλυσε σου κεραυνό έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 60’ ο Ενσικουλού κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πάσαρε στον Βασιλακάκη ο οποίος σούταρε πάνω σε αντίπαλο με τη μπάλα να καταλήγει στο Σαράνοφ.

Στο 83′, ο Κουλούρης είδε τον Ενσικουλού και του πέρασε εξαιρετική κάθετη μπαλιά, με τον δεύτερο όμως να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έφτασε τους 7 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Superleague και το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Α.Ε.Λ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιάννουλης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον (71′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (78′ Κωτσόπουλος), Ουγκράι (60′ Μπουσουλάτζιτς), Ενσικουλού, Κουλούρης

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης (38′ Καρυπίδης), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Καραμάνος (69′ Σκόνδρας), Μπερτόγλιο, Μπαράλες