Πιστός στο καθήκον του εκτός αγωνιστικών χώρων σε ακόμα μία περίπτωση ο Ατρόμητος, καθώς με αφορμή τις προσεχείς εορτές των Χριστουγέννων, διοίκηση και παίκτες της ομάδας μας επισκέφθηκαν το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι, μοιράζοντας χαμόγελα και όχι μόνο.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Marketing, Σπύρος Μπουλούσης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Παύλος Κατώνης, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό, Νίκο Λαζαρίδη και τους ποδοσφαιριστές, Δημήτρη Χατζηισαΐα, Θεοφάνη Μαυρομμάτη, Βίκτορα Κλωναρίδη και Κώστα Κωτσόπουλο βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Μάλιστα, κατόπιν της επικοινωνίας που είχε προηγηθεί με τους υπεύθυνους του σπιτιού, ο Ατρόμητος ικανοποίησε απόλυτα τις ανάγκες όπως αυτές εκφράστηκαν, μοιράζοντας ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη ένδυσης, ώστε με αυτόν τον τρόπο και να χαρούν τα παιδιά και επιπλέον να βοηθηθούν οι άνθρωποι που εργάζονται καθημερινά επιτελώντας ουσιαστικά ένα λειτούργημα.

Το «παρών» έδωσε και ο Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της Capelli Sport, Θεόφιλος Χριστοφορίδης, με την εταιρεία ένδυσης να στηρίζει έμπρακτα και σε αυτή την προσπάθεια την ομάδα μας.