Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα(Σάββατο) συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00.

Γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδο των φιλάθλων στις υπόλοιπες θύρες που θα λειτουργήσουν θα υπάρξουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι και έλεγχοι εισιτηρίων.

Η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει πιο νωρίς από την έναρξη του αγώνα διότι θα υπάρξει καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο λόγω του ελέγχου.

Η Θύρα 5 θα λειτουργήσει μόνο για τους μαθητές που έχουν διαρκείας και όσους κατέχουν βραχιολάκι ελεύθερης εισόδου. Οι γονείς που επιθυμούν να βρίσκονται στη μαθητική Θύρα θα πρέπει για να αγοράσουν εισιτήριο να επιδείξουν στο εκδοτήριο είτε το μαθητικό διαρκείας είτε το βραχιολάκι δωρεάν εισόδου.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.