Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα η ομάδα μας.

Ο Ατρόμητος δείχνει πάλι το πραγματικό του πρόσωπο και τις μεγάλες του δυνατότητες. Με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά με 1-0 επί του Πανιώνιου, οι παίκτες της ομάδας μας έδειξαν το ίδιο πάθος με την προηγούμενη αγωνιστική και ανταμείφθηκαν πάλι με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Θανάσης Καραγκούνης με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο 30 ήταν και πάλι ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο, αλλά η ομάδα μας είχε πολλές ακόμα φάσεις για να σκοράρει. Στο 2 ο Δημούτσος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 29 ο Καραμάνος έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στο δοκάρι του Περιστερίδη. Στο 35 ο Ιγκλέσιας είχε σουτ άουτ, ενώ στο 45 ο Πανιώνιος είχε κεφαλιά του Αυλωνίτη στο δοκάρι. Στο 54 ήταν η σειρά του Γκαρσία να χάσει μία ακόμη ευκαιρία.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78’ Μπέλιτς), Καραμάνος (89 Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία (77’ Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24’ Ανδράλας), Ρόβας (67’ Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65’ Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγε.