«Aπευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια μας ακόμη περισσότερο».

Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Αναστόπουλος έκανε σήμερα στο atromitosfc.gr τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα είχα δηλώσει ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται με συμπαραστάτες τους φιλάθλους που είναι η μεγάλη δύναμή του.

Και είχα συμπληρώσει ότι ένας επιπλέον στόχος μας είναι να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου Περιστερίου γιατί θυμάμαι ότι από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής ο Ατρόμητος είχε στο πλευρό του χιλιάδες φιλάθλους που τον ακολουθούσαν παντού.

Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε τους φιλάθλους μας πάλι περήφανους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συμπαράσταση και να απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της πόλης του Περιστερίου να στηρίξουν την προσπάθεια μας ακόμη περισσότερο στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και σε όλους τους αγώνες που υπολείπονται μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος».

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο. Δικαίωμα συμμετοχής στο μεθαυριανό ματς έχει ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

*Τον αγώνα της Κυριακής θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των ομάδων: Άντερλεχτ, Σταντάρ Λιέγης, Κλαμπ Μπρυζ, Στουτγκάρδη, Λιλ.

*Αύριο (Σάββατο) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η γενική είσοδος σε όλες τις θύρες (εκτός από τη Θύρα 3) είναι 10 ευρώ.

* Την Κυριακή στις 10.00 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Περιστερίου το 40νθημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Γιώργου Χατζή.

*Η ομάδα Κ20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11.30 την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης την Κυριακή, η ομάδα Κ17 θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (Νταμάρι) στις 12.00.