Δηλώσεις Γιώργου Δώνη για το ματς με ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική των play offs δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

« Τελειώνει μια πολύ ωραία διαδρομή για εμάς, μια διαδρομή με πολύ σημαντικά πράγματα, επιτυχίες και αλλαγή επιπέδου για την ομάδα μας.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε αυτή την επίπονη διαδικασία των play offs και ξέρουμε ότι για να αποφύγουμε την τελευταία θέση πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε σημαντικά προβλήματα και πρέπει να είμαστε δυνατοί και να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ έχει κι αυτός τα δικά του προβλήματα αλλά έδειξε ότι είναι μια σημαντική ομάδα και με καλούς παίκτες. Πιστεύω όμως ότι όλη αυτή η φάση του μίνι πρωταθλήματος κρίθηκε καθαρά και μόνο στις λεπτομέρειες για όλες τις μέρες».

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει τη Δευτέρα το πρωί. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός θα παραθέσει δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου.